Magyar vizsla kölykök

Két kamasz magyar vizslánkon úrrá lettek a hormonok április közepén, ennek eredményeképpen június 19.-én nyolc kisvizsla született. Születéstől adoptálásig dokumentálom az eseményeket.

Friss topikok

  • Rímea: @Kőmíves Kelemen: Én meg azt hallottam, hogy ez a szín az ősibb, és nekem is jobban tetszik, ezért... (2013.01.17. 08:45) Gazdira várva...
  • Mészáros Laci: "megrágták a hosszabbitókábeleket" pár héttel ezelőtt Kleó (főleglabrador kölyök) a kertben garáz... (2012.07.11. 20:36) 42.nap: Féregtelenités
  • Tichi: Azóta,vasárnaptól a nevem:Tihanyi Szikra és csodálatosan okos és szófogadó kutyus vagyok!!!!!!!!!!... (2011.08.15. 20:39) Csak úgy...
  • Farkasokkal táncoló: MIért nem a célzott kölyökről teszel fel fotót? (2011.08.15. 00:08) Válogatás a végéből
  • Mickey Magnate: Ajánlom figyelmedbe az alábbi blogot: fekvovizsla.blog.hu/ Biztosan örülnének pár képnek. (2011.08.08. 21:12) A nagyobb kislány

Linkblog

9.nap: Bolhásodunk

2011.06.29. 20:12 - KömKel

Címkék: magyar vizsla bolha 9.nap

 Eszméletlen tempóban nőnek a kölykök. Fanni egyre többet van "távol tőlük", éli a korábbi életét Tarzannal. Rohangálnak, bunyóznak, alszanak.

Aztán amikor visitanak a kölykök, odarohan hozzájuk és megeteti őket. Éjszakánként természetesen ott alszik velük, de hajnalban már hallom ugatni a keritésnél.

Kezdik ellepni a kölyköket a bolhák, ezzel együtt természetesen a két szülőt is. Hétvégén pár órára kipakoljuk a kölyköket, és befújom a fészket bolhairtóval, a kölyköket meg spray-alapú Frontline-al, mig a nagydögök kapnak pipettást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarzant amikor elhoztuk 8 hetesen, rettenetesen tele volt bolhával, szó szerint nyüzsögtek rajta. Egyrészről ezt szeretnénk elkerülni, másrészről párom vérét imádják a kis szemetek, pillanatok alatt szétcsipkedik. A Frontline bevált ősszel, nagyon sokáig hatásos volt rajtuk, de csak a nyakba csepegtetős. Ez a spray csak felületileg tünteti el róluk a bolhákat pár napra, utána megint van rajtuk, szóval nem vált be a két nagyobbnál.

Nem beszélve arról, hogy egy vizipisztoly a fegyelmezési eszköz, szóval nem szeretik a spriccelős dolgokat :D

A képen látszanak a szinárnyalatok, erősen elüt a két festékhiányos a többitől:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarzan egyébként folyton disznólkodik (a gumidisznyó nem sipol, hanem röfög):

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvizslak.blog.hu/api/trackback/id/tr743025545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.04. 13:52:29

Húú, nagyon nagy arcok. Nekem boxerem lett. 5 hónapos. Nagy arc.


süti beállítások módosítása